(NkOGN)QÆTIWNIJ ASPEKT METODOLOGÆ^NOGO ONOWLENNQ WI]OÇ [KOLI (B/s)E - (NrUBANECX(B, (NoLEKSANDRAs (NDOKTOR F)QÆLOSOFSXKIH NAUK(B; (NPROFESOR(B; (NnACÆONALXNIJ TEHNÆ^NIJ UNÆWERSITET uKRAÇNI (B"(Nkpæ(B",s)E (2016)
(NwIOKREMLENNQ KOGN)QÆTIWNOGO ASPEKTU METODOLOGÆ^NOGO ONOWLENNQ WI]OÇ [KOLI DOSLÆDVUÃTXSQ W KONTEKSTÆ PÆDWI]ENNQ EFEKTIWNOSTÆ PÆZNAWALXNIH PROCESÆW TA FORMUWANNQ OSOBISTOSTÆ FAHÆWCQ(B, (NZOKREMA ÇÇ EFEKTIWNOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQ OSWÆTIs)E; (NKOGN)QÆTIWNÆ PÆZNAWALXNÆ ZDATNOSTÆs)E; (NREPREZENTAC)QÆQs)E; (NWI]A OSW)QÆTAs)E