(NdISTANC)QÆJNE NAW^ANNQ QK NASLÆDOK EWOL@CÆÇ TRADICÆJNOÇ SISTEMI OSWÆTI (B/s)E - (NoPANAS@K(B, (N`LIQs (NKANDIDAT EKONOM)QÆ^NIH NAUK(B; (NDOKTORANT npu ÆMENÆ m(B. (Np(B. (NdRAGOMANOWA(B,s)E (2016)
(NdISTANC)QÆJNE NAW^ANNQ W uKRAÇNÆ Ã NADZWI^AJNO AKTUALXNIM Z OGLQDU NA WELIKU KÆLXKÆSTX BAVA@^IH NE TÆLXKI ZDOBUTI WI]U OSWÆTU(B, (NALE J PÆDWI]ITI KWALÆFÆKACÆ@(B, (NPROJTI PEREPÆDGOTOWKU TO]O(B. (NsXOGODNÆ WI]Æ NAW^ALXNÆ ZAKLADI KRAÇNI PROPONU@TX RÆZNÆ NAW^ALXNÆ KURSI W REVIMÆ REALXNOGO ^ASU(B, (NQKÆ GRUNTU@TXSQ NA RÆZNIH OSWÆTNÆH PLATFORMAH(B. (NoDNAK ZA STUPENEM WIKORISTANNQ SISTEM WÆRTUALXNOÇ OSWÆTI ÇH MOVNA PODÆLITI NA TÆ(B, (NROBOTA QKIH BUDUÃTXSQ WIKL@^NO NA ÆNTERNET(B-(NTEHNOLOGÆQH(B, (NTA TÆ KOTRÆ POÃDNU@TX TRADICÆJNÆ FORMI Z TEHNOLOGÆ^NIMI ÆNTERNET(B-(NNOWOWEDENNQMI(B. (NsPOSTERÆGAÃTXSQ SWOÃRÆDNA SPADKOÃMNÆSTX DISTANCÆJNOGO NAW^ANNQ Z TRADICÆJNO@ SISTEMO@ OSWÆTI(B, (N]O MAÃ NE TÆLXKI POZITIWNÆ(B, (NALE J NEGATIWNÆ NASLÆDKI DLQ ZDOBUTTQ ZNANX(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B. 8s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdISTANC)QÆJNE NAW^ANNQs)E; (NL@DINAs; (NOSW)QÆTAs)E; (NKULXTURAs; )QÆ(NNFORMATIZACÆQs)E; (NDISTANC)QÆJNA OSWÆTAs)E; (NONLAJN(B-(NOSW)QÆTAs)E; (NPLATFORMA ONLAJN(B-(NOSW)QÆTIs)E; (NONLAJN(B-(NKURSs