)Qæ(NNFORMACÆJNÆ POTREBI KORISTUWA^ÆW OBLASNIÇ UNÆWERSALXNIH NAUKOWIH BÆBLÆOTEK uKRAÇNI (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NpROKOPENKO(B, (Nl@DMILA )QæWANÆWNA(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO KULXTURI uKRAÇNIs)E; (NkI)QÇWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET KULXTURI Æ MISTECTWs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nl)QÆRA(B-(Nk(B,s)E, 2015)
(NoSOBLIWU UWAGU AWTOR PRID)QÆLQÃ WISWÆTLENN@ TEORETI^NIH Æ PRAKTI^NIH PITANX DOSLÆDVENNQ ÆNFORMACÆJNIH POTREB KORISTUWA^ÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nb)QÆBLÆOTE^NA SPRAWAs)E -- )Qæ(NNFORMACÆJNÆ POTREBIs)E