(NnA SCENE I \KRANE (B- (NlESQ uKRAINKA (B/s - (Nz@KOW(B, (NbORIS bORISOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmISTECTWO(B,s, 1987)
(NiSTORIQ POSTANOWOK DLQ SCENI^ESKOGO WOPLO]ENIQ PROIZWEDENIJ lESI uKRAINKI W TEATRE(B, (NKINO I NA TELEWIDENII(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNKA l(B.s)E; (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E -- 19 - 20 (NST(B.s; (NUKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E; (NTEATRs; (NDRAMATI^NIJ TEATRs; (NRADQNSXKE MISTECTWOs; (NK)QÆNEMATOGRAFÆQs)E; )QÆ(NSTORÆQ LÆTERATURIs)E; )QÆ(NSTORÆQ MISTECTWs)E