(NfORMUWANNQ SAMOSTAWLENNQ OSOBISTOST)QÆ DITINI Æ ROLX DOROSLIH U CXOMU PROCESÆ (B/s)E - (NgURKOWSXKA(B, (Nt(B.,s (2016)
(Nu STATT)QÆ JDETXSQ PRO FOMUWANNQ U DÆTEJ ADEKWATNOGO STALENNQ DO SEBE Æ SWOÃÇ DÆQLXNOSTÆ TA ROLX DOROSLIH U CXOMU PROCESÆ(B.s)E
(NzM)QÆST(B: (NoCÆN@WANNQ DOROSLIMI DÆQLXNOSTÆ DITINI QK ^INNIK FORMUWANNQ ÇÇ SAMOSTAWLENNQ (B; (NgORDÆSTX ZA DOSQGNENNQ (B- (NGOLOWNE OSOBISTÆSNE NOWOUTWORENNQ RANNXOGO WÆKU (B; (NqK DOROSLIM WARTO REAGUWATI NA DITQ^U DOPITLIWÆSTX(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NDITQ^A PSIHOLOG)QÆQs)E; (NSAMOSTAWLENNQs; (NDO[K)QÆLXNIKIs)E; (ND)QÆTIs)E; (NSTAWLENNQ DO SEBEs; (NFORMUWANNQs; (NSIMPTOMOKOMPLEKSs; (NGORD)QÆSTX ZA DOSQGNENNQs)E; (NSAMOST)QÆJNÆSTXs)E; (NDOPITLIW)QÆSTXs)E; (NSTIMUL@WANNQs; (NOC)QÆN@WANNQs)E; (NDOROSL)QÆs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NP)QÆZNANNQs)E; (NNAW^ANNQs; (NSP)QÆLKUWANNQs)E