(NpRAWOZNAWSTWO (B:s (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NbERLA^(B, (Na(B. )Qæ.s)E; (NkARPENKO(B, (Nd(B. (No(B.s; (NkOWALXSXKIJ(B, (Nw(B. (Ns(B.s; (NkOLOD)QÆJ(B, (Na(B. (Nm(B.s)E; (NoL)QÆJNIK(B, (Na(B. (N`(B.s)E; (Np)QÆDOPRIGORA(B, (No(B. (No(B.s)E; (NkOPEJ^IKOW(B, (Nw(B.(Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (N`R)QÆNKOM æNTER(B,s)E, 2006)
(NoSNOWN)QÆ POLSVENNQ Z KURSU TEORÆÇ DERVAWI Æ PRAWA(B, (NKONSTITUCÆJNOGO TA OKREMIH GALUZEJ PRAWA(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 737-740s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOZNAWSTWOs; (NTEOR)QÆQ DERVAWIs)E; (NPRAWOWA DERVAWAs; (NGROMADQNSXKE SUSP)QÆLXSTWOs)E; (NTEOR)QÆQ PRAWAs)E; (NPRAWOWE WIHOWANNQs; (N@RIDI^NA W)QÆDPOWÆDALXNÆSTXs)E; (NMUN)QÆCIPALXNE PRAWOs)E; (NKONSTITUC)QÆJNE PRAWOs)E; (NTRUDOWE PRAWOs; (NSOC)QÆALXNIJ ZAHISTs)E; (NEKOLOG)QÆ^NE PRAWOs)E; (NZEMELXNE PRAWOs; (NCIW)QÆLXNE PRAWOs)E; (NPRIWATIZAC)QÆJNE PRAWOs)E; (NGOSPODARSXKE PRAWOs; (NVITLOWE PRAWOs; (NS)QÆMEJNE PRAWOs)E; (NADM)QÆNÆSTRATIWNE PRAWOs)E; (NF)QÆNANSOWE PRAWOs)E; (NKRIM)QÆNALXNE PRAWOs)E