(Nm)QÆVNARODNÆ ORGANÆZACÆÇ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NkU^IK(B, (No(B. (Ns(B.,s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NlXW)QÆWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ æWANA fRANKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NzNANNQ(B,s, 2007)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU ROZGLQDA@TXSQ PROBLEMI Æ PERSPEKTIWI SPÆWROBÆTNICTWA DERVAW U RÆZNIH MÆVNARODNIH(B, (NREGÆONALXNIH ORGANÆZACÆQH TA MÆVNARODNIH UTWORENNQH(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOZNAWSTWOs -- (Nm)QÆVNARODNE PRAWOs)E -- (Nm)QÆVNARODNÆ ORGANÆZACÆÇs)E