(NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURA (B:s)E (NHRESTOMAT)QÆQ DLQ (B11 (NKLAS ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NmOW^AN(B, (Nr(B. (Nw(B.,s; (NkOWAL)QÆW(B, (N`(B. æ.,s)E ()Qæ(NRPÆNX (B:s)E (NpERUN(B,s, 2001)
(Nu WIDANN)QÆ PREDSTAWLENO KURS UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURI DLQ U^NÆW (B11 (NKLASU ZAGALXNOOSWÆTNÆH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- 11 (NKLASs; (NUKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E; (NHRESTOMAT)QÆQs)E; 11 (NKLASs