(NmATEMATI^ESKIJ \NCIKLOPEDI^ESKIJ SLOWARX (B/s - (NpROHOROW(B, (N`(B. (Nw(B.,s; (NaDQN(B, (Ns(B. (Ni(B.,s; (NbAHWALOW(B, (Nn(B. (Ns(B.,s; (NbIT@CKOW(B, (Nw(B. (Ni(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NsOWETSKAQ \NCIKLOPEDIQ(B,s, 1988)
(NsLOWARX SOSTOIT IZ ^ETYREH ^ASTEJ(B. (NoSNOWNAQ ^ASTX (B- "(NaLFAWITNYJ SLOWARX TERMINOW(B", (NWTORAQ ^ASTX (B- "(NbIOGRAFI^ESKIJ SLOWARX(B",(NW TRETEJ ^ASTI (B- "(NmATEMATIKA W \NCIKLOPEDIQH PREVNIH LET(B" - (NPOME]ENY STATXI WYDA@]IHSQ U^ENYH PRO[LOGO(B, (NZAIMSTWOWANNYE IZ [ESTI \NCIKLOPEDIJ(B; (NW ZAKL@^ITELXNOJ ^ASTI (B- "(NsLOWARX [IROKOJ INFORMATIKI(B".s
(NuKAZ(B. (NIMEN(B: (NS(B. 847s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmATEMATIKAs; (NSLOWNIKI MATEMATI^N)QÆs)E; (NMATEMATI^N)QÆ TERMÆNIs)E; )QÆ(NNFORMATIKAs)E; (NPERSONAL)QÆÇs)E