(NzAKUWALA ZOZULENXKA(B. (NaNTOLOG)QÆQ UKRAÇNSXKOÇ NARODNOÇ POETI^NOÇ TWOR^OSTÆ (B:s)E (NDLQ STAR[OGO [K)QÆLXNOGO WÆKU (B/s)E - (N{UMADA(B, (NnATALQ sERG)QÆÇWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwESELKA(B,s, 1998)
(NaNTOLOG)QÆ@ SKLADA@TX KLASI^NÆ ZRAZKI UKRAÇNSXKOÇ NARODNOÇ POETI^NOÇ TWOR^OSTÆ (B- (NOBRQDOWA POEZÆQ(B, (NEPÆ^NÆ Æ LÆRI^NÆ PÆSNÆ(B, (NKOLOMIJKI(B, (NA TAKOV FOLXKLORIZOWANÆ AWTORSXKÆ PÆSNÆ(B, (NSTRÆLECXKÆ PÆSNÆ(B, (NPÆSNÆ (B- (NGÆMNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NpOEZ)QÆQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E