)Qæ(NNNOWACÆJNÆ MODELÆ SOCÆALXNIH POSLUG(B. (NpROEKTI uKRAÇNSXKOGO FONDU SOCÆALXNIH ÆNWESTICÆJ(B.s)E (Nt(B. 3 /s ((Nb(B.(NM(B.,s, 2007)
(Nu ZB)QÆRCÆ PODANÆ DIZAJNI ÆNNOWACÆJNIH SOCÆALXNIH POSLUG DLQ BEZDOMNIH(B, (NL@DEJ POHILOGO WÆKU(B, Æ(NNWALÆDÆW TA ÆN[IH WRAZLIWIH GRUP(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNÆ POSLUGIs)E; (NPOSLUGIs; (NMODEL)QÆ ROBOTIs)E; (NDOPOMOGAs; (NREAB)QÆLÆTACÆQs)E; (NADAPTAC)QÆQs)E; (NBEZDOMN)QÆs)E; (NL@DI POHILOGO W)QÆKUs)E; )QÆ(NNWALÆDIs)E; (NFUNKC)QÆONALXNÆ ROZLADIs)E; (NOBMEVENNQs; (NHOSP)QÆSs)E