(NnAW^ALXN)QÆ EKSKURSÆÇ W PO^ATKOWÆJ [KOLÆ (B/s)E - (NkRAW^ENKO(B, (Nn(B. (Nm(B.,s; (NrQBUHA(B, )Qæ. (Nm(B.s)E; (NsW)QÆRÆDA(B, (Nt(B. (Nl(B.s)E; (NbURLAK(B, (Nl(B. (Np(B.s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NoSNOWA(B,s, 2016)
(NmATER)QÆALI POSÆBNIKA DOPOMOVUTX U^ITELQM PO^ATKOWIH KLASÆW W ORGANÆZACÆÇ TA PROWEDENNÆ NAW^ALXNIH EKSKURSÆJ U (B1-4 (NKLASAH(B. (NrOZKRIWA@^I ZMÆST Æ METODIKU EKSKURSÆJ(B, (NPOSÆBNIK NACÆLITX U^ITELÆW NA PROWEDENNQ WIHOWNOÇ ROBOTI SERED U^NÆW(B, (NAKTIWÆZACÆ@ ÇHNXOÇ PÆZNAWALXNOÇ DÆQLXNOSTÆ(B. (NzBÆRNIK WISWÆTL@Ã NAW^ALXNO(B-(NWIHOWNE ZNA^ENNQ(B, (NMETODIKU PÆDGOTOWKI J PROWEDENNQ EKSKURSÆJ(B, (NUMÆ]UÃ PLAN(B-(NKONSPEKTI EKSKURSÆJ TA DIDAKTI^NIJ MATERÆALs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpO^ATKOWA [KOLAs -- (NnAW^ALXN)QÆ EKSKURSÆÇs)E; (NPLANUWANNQ EKSKURS)QÆJs)E; (NP)QÆDGOTOWKA DO EKSKURSÆÇs)E; (NPROWEDENNQ EKSKURS)QÆÇs)E; (NTEMATIKA EKSKURS)QÆJs)E; 1 (NKLASs; 2 (NKLASs; 3 (NKLASs