(NpSIHOLOG)QÆ^NIJ FAKULXTET(B: (NTRADICÆÇ Æ SXOGODENNQ (B/s)E - (NqCENKO(B, (NtAMARA(B,s; (NtUZ(B, (NlARISAs; (NdUDARENKO(B, )Qæ(NRINAs)E (2016)
(NwISW)QÆTLENA ÆSTORÆQ STANOWLENNQ PSIHOLOGÆ^NOGO FAKULXTETU ~ERKASXKOGO NACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU(B, (NOSNOWNÆ WÆHI ROZWITKU(B, (NTRADICÆÇ(B, (NNAUKOWO(B-(NPEDAGOGÆ^NIJ SKLAD RÆZNIH ROKÆW(B, (NOSOBLIWOSTÆ PÆDGOTOWKI MAJBUTNÆH FAHÆWCÆW(B, (NSPECÆALXNOSTÆ TA SPECÆALÆZACÆÇ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B. 4 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N~ERKASXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆM(B. (Nb(B. (NhMELXNICXKOGOs)E; (NwI])QÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADI uKRAÇNIs)E; (Np)QÆDGOTOWKA PSIHOLOGÆWs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NIJ FAKULXTETs)E; (NNAUKOWO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NIJ SKLADs)E