(NpROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKA MAJBUTNÆH SOCÆALXNIH PEDAGOGÆW Æ SOCÆALXNIH PRACÆWNIKÆW U RAMKAH PROGRAMI PODWÆJNIH DIPLOMÆW (B/s)E - (NaRHIPOWA(B, (NsW)QÆTLANA(B,s)E (2016)
(NaKCENTU)QÃTXSQ UWAGA NA TOMU(B, (N]O ROZWITOK SU^ASNOGO SUSPÆLXSTWA WÆDBUWAÃTXSQ NA TLÆ POLÆTI^NIH Æ SOCÆALXNIH PERETWORENX(B, (NQKÆ AKTUALÆZU@TX PROBLEMI PO[IRENNQ MÆVKULXTURNIH ZW(B'(NQZKÆW MÆV NARODAMI(B, (NGLOBALÆZACÆÇ(B, Æ(NNTEGRACÆÇ SOCÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NOGO J OSWÆTNXOGO PROSTORU(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B. 7 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N~ERKASXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆM(B. (Nb(B. (NhMELXNICXKOGOs)E; (Np)QÆDGOTOWKA SOCÆALXNIH PEDAGOGÆWs)E; (NSOC)QÆALXNIJ PEDAGOGs)E; (NPODW)QÆJNIJ DIPLOMs)E; (NSP)QÆWPRACQ W OSWÆTNÆJ SFERÆs)E