)Qæ(NNFORMACÆJNO(B-(NPROSWÆTNICXKE OSEREDDQ UNÆWERSITETU (B/s)E - (NgOLI[(B, (NgRIGOR)QÆJ(B,s)E (2016)
(NwISW)QÆTLENO NAJWAGOMÆ[Æ STORÆNKI ÆSTORÆÇ TA SXOGODENNQ NAUKOWOÇ BÆBLÆOTEKI ÆMENÆ m(B. (NmAKSIMOWI^A QK PROWÆDNOGO PÆDROZDÆLU ~ERKASXKOGO NACÆONALXNOGO UNÆWERSITETU(B. (NoHARAKTERIZOWANO DOSLÆDNICXKO(B-(NWIDAWNI^U TA KULXTURNO PROSWÆTNICXKU DÆQLXNÆSTX UNÆWERSITETSXKOGO PÆDROZDÆLU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N~ERKASXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆM(B. (Nb(B. (NhMELXNICXKOGOs)E; (Nb)QÆBLÆOTEKI WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆWs)E; (NNAUKOWA B)QÆBLÆOTEKAs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NELEKTRONNIJ RESURSs; (NDOW)QÆDKOWE WIDANNQs)E