(Nb)QÆBLÆOTEKA ~ERKASXKOGO PEDAGOGÆ^NOGO ÆNSTITUTU W POWOÃNNÆ ROKI (B(1946-1955) /s)E - (Nk)QÆRÃÃWA(B, (NwÆKTORÆQ(B,s)E; (NsILKA(B, (NoKSANAs (2016)
(NwISW)QÆTLENO ROBOTU BÆBLÆOTEKI ~ERKASXKOGO PEDAGOGÆ^NOGO ÆNSTITUTU U POWOÃNNE DESQTILÆTTQ(B. (NrOZKRITO OSOBLIWOSTÆ WÆDNOWLENNQ TA FUNKCÆONUWANNQ ZAKLADU W (B1946-1955 (NROKAH(B, (NKOMPLEKTACÆÇ KNIVKOWOGO FONDU(B, (NA TAKOV OSNOWNÆ FORMI ORGANÆZACÆÇ ROBOTI BÆBLÆOTEKI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B. 4 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N~ERKASXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆM(B. (Nb(B. (NhMELXNICXKOGOs)E; (Nb)QÆBLÆOTEKI WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆWs)E; (NNAUKOWA B)QÆBLÆOTEKAs)E; (NW)QÆDNOWLENNQ KNIVKOWOGO FONDUs)E; (NB)QÆBLÆOTE^NA SPRAWAs)E; (NBIBLIOTE^NOE DELOs; (NKOMPLEKTUWANNQs