(NbOLX[OJ \NCIKLOPEDI^ESKIJ SLOWARX (B:s (NW (B2 (NT(B. /s (Nt(B. 1s - (NpROHOROW(B, (Na(B. (Nm(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NsOW(B. (N\NCIKLOPEDIQ(B,s, 1991)
(NbOLX[OJ \KONOMI^ESKIJ SLOWARX (B- (NUNIWERSALXNOE SPRAWO^NOE IZDANIE(B, (NOHWATYWA@]EE WSE OBLASTI ZNANIQ(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeNCIKLOPEDI^N)QÆ SLOWNIKI ROSÆJSXKÆs)E; (NSLOWNIKIs; (NENCIKLOPEDI^N)QÆ DOWÆDNIKIs)E; (NTERM)QÆNIs)E; (NZNA^ENNQ SLOWA )QÆ PONQTTQs)E