(NuKRA)QÇNSXKA RADQNSXKA ENCIKLOPEDÆQ (B/s)E (Nt(B. 14,s (Nspoviwannq (B- (Ntumaks - (NbAVAN(B, (Nm(B. (Np(B.,s; (Nb)QÆLECXKIJ(B, (No(B. æ.,s)E; (Nb)QÆLODÆD(B, æ. (Nk(B.,s)E; (NbONDAR^UK(B, (Nw(B. (Ng(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NgOLOWNA REDAKC)QÆQ ure(B,s)E, 1963)
(NwIDANNQ )QÃ UNÆWERSALXNIM DOWÆDNIKOM Z NAJRÆZNOMANÆTNÆ[IH GALUZEJ SU^ASNOÇ NAUKI(B, (NTEHNÆKI Æ KULXTURI(B, (NSWOÃRÆDNIM ZWEDENNQM NAJWAVLIWÆ[IH NADBANX L@DSXKOÇ CIWÆLÆZACÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeNCIKLOPED)QÆÇ UKRAÇNSXKÆs)E; (NUN)QÆWERSALXNIJ DOWÆDNIKs)E; (NDOW)QÆDKOWA LÆTERATURAs)E