(NpQTYJ \LEFANT (B=s The Fifth Elephant - (NpRAT^ETT(B, (NtERRI(B,s ((NmOSKWA (B:s (N|KSMOs (NsANKT(B-(NpETERBURG (B:s (NdOMINO(B,s, 2007)
(NdOBRO POVALOWATX W uBERWALXD(B! (NzDESX WAS WSTRETQT LASKOWO ULYBA@]IESQ WAMPIRY(B, (NMILYE IGRIWYE WERWOLXFY I RADU[NYE(B, (NOTZYW^IWYE GNOMYs
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
(NzAGL(B. (NPARAL(B. (NANGL(B.s
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NaNGL)QÆJSXKA LÆTERATURAs)E; (NANGL)QÆJSKAQ LÆTERATURAs)E; (NFANTASTI^NA PROZAs