(NuKRA)QÇNSXKA RADQNSXKA ENCIKLOPEDÆQ (B/s)E (Nt(B. 6,s (Nkulik)Qæw (B- (Nmækroklæmats)E - (NbAVAN(B, (Nm(B. (Np(B.,s; (NaNTONOW(B, (No(B. (Nk(B.,s; (NbAB)QÆJ(B, (Nb(B. (Nm(B.,s)E; (NbABI^EW(B, (Nf(B. (Ns(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NgOLOWNA REDAKC)QÆQ ure(B,s)E, 1981)
(NwIDANNQ )QÃ UNÆWERSALXNIM DOWÆDNIKOM Z NAJRÆZNOMANÆTNÆ[IH GALUZEJ SU^ASNOÇ NAUKI(B, (NTEHNÆKI Æ KULXTURI(B, (NSWOÃRÆDNIM ZWEDENNQM NAJWAVLIWÆ[IH NADBANX L@DSXKOÇ CIWÆLÆZACÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeNCIKLOPED)QÆÇ UKRAÇNSXKÆs)E; (NUN)QÆWERSALXNIJ DOWÆDNIKs)E; (NUNIWERSALXNYJ SPRAWO^NIKs; (NDOW)QÆDKOWA LÆTERATURAs)E; (NSPRAWO^NAQ LITERATURAs