(NpOHODVENNQ rUS)QÆ (B=s)E The origin of Rus' : (NU (B6 (NT(B. /s (Nt(B. 1,s (NsTARODAWN)QÆ SKANDINAWSXKÆ DVERELA (B((NKRÆM ÆSLANDSXKIH SAG(B) = Old Scandinavian Sources other than the Sages / (NPER(B.: (No(B. (NbUCENKO(B, (N`(B. (NoLÆJNIKs)E - (NpR)QÆCAK(B, (NoMELQN jOSIPOWI^s)E; (NbUCENKO(B, (NoLEKSANDR(B,s; (NoL)QÆJNIK(B, (N`RÆJ(B,s)E; (NpR)QÆCAK(B, (NoMELQN jOSIPOWI^s)E; (NpR)QÆCAK(B, (NoMELQN(B,s)E; (NmI[ANI^(B, (NoLEKSA(B,s; )Qæ(NSAÃWI^(B, (NqROSLAW(B,s)E; (N{EW^ENKO(B, )Qæ(NGOR(B,s)E; (NmI[ANI^(B, (NoLEKSA(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NoBEREGI(B,s, 1997)
(Nu PER[OMU TOM)QÆ BAGATOTOMNOGO DOSLÆDVENNQ WÆDOMOGO AMERIKANSXKOGO J UKRAÇNSXKOGO ÆSTORIKA (B- (NUKRAÇNÆSTA Æ SHODOZNAWCQ (B- (NoMELQNA pRÆCAKA NA PÆDSTAWÆ STARODAWNÆH SKANDINAWSXKIH DVEREL (B((NKRÆM ÆSLANDSXKIH SAG(B) (NWISWÆTL@ÃTXSQ PROBLEMA POHODVENNQ rUSÆ(B.s)E
(NdOD(B.: (NS(B. 595-737. - (NpRIM(B.: (NS (B738-874.. - (Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 875-998. - (NpOKAV^(B.: (NS(B. 999-1073. - (NsKOR(B.: (NS(B. 17-24s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NsKANDINAWSXK)QÆ DVERELAs)E; (NsKANDINAWSXKA L)QÆTERATURAs)E -- (NdVERELOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNAs)E -- (NrUSXs; (NkI)QÇWSXKA rUSXs)E; )QÆ(NSTORI^NÆ PER[ODVERELAs)E; (NPOEZ)QÆQ QK ÆSTORI^NE DVERELOs)E; (NM)QÆF QK ÆSTORI^NE DVERELOs)E; (NRUN)QÆ^NÆ NAPISIs)E; (NDAWNXOSKAND)QÆNAWSXKÆ ZAKONIs)E; (NWARQGIs; (NDAWNXOFRIZXK)QÆ ZAKONIs)E; (NDAWNXO)QÆSLANDSXKA GEOGRAFÆ^NA LÆTERATURAs)E; (NDAWNXOSKANDINAWSXK)QÆ HRONÆKI Æ LÆTOPISIs)E