(NzA]ITA oTE^ESTWA (B:s (NU^EBNIK DLQ U^A]IHSQ (B11 (NKL(B. (NOB]EOBRAZOWAT(B. (NU^EB(B. (NZAWEDENIJ (B: ((NUROWENX STANDARTA(B, (NAKADEM(B. (NUROWENX(B, (NPROF(B. (NUROWENX(B, (NDLQ DEWO^EK (B"(NoSNOWY MEDICINSKIH ZNANIJ(B") /s - (NgUDYMA(B, (Na(B. (Na(B.s; (NpA[KO(B, (Nk(B. (Na(B.s; (NgERASYMIW(B, (Ni(B. (Nm(B.s; (NfUKA(B, (Nn(B. (Nm(B.s ((NtERNOPOLX (B:s (NaSTON(B,s, 2011)
(Nu^EBNIK SODERVIT U^EBNYJ MATERIAL(B, (NPREDOSMOTRENYJ PROGRAMOJ mon uKRAINY PO PREDMETU (B"(NzA]ITA oTE^ESTWA(B" (NDLQ (B11 (NKLASSA OB]EOBRAZOWATELXNYH U^EBNYH ZAWEDENIJ(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NcIW)QÆLXNA OBORONAs)E; (NZAHIS bATXK)QÆW]INIs)E; (NP)QÆDGOTOWKA SOLDATAs)E; (NW)QÆDDÆLENNQ W BO@s)E; (NWOGNEWA P)QÆDGOTOWKAs)E; (NSTR)QÆLXBAs)E; (NRU^N)QÆ GRANATIs)E; (NWARTOWA SLUVBAs; (NSTROJOWA P)QÆDGOTOWKAs)E; (NOSNOWI SAMOZAHISTUs; (NW)QÆJSXKOWO(B-(NMEDI^NA PÆDGOTOWKAs)E