(Nu KOLYBELI ISTORII (B:s (NSBORNIK (B/s - (NmAT@[IN(B, (Ng(B. (Nn(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NpROSWE]ENIE(B,s, 1972)
(NkNIGA OHOPL@)QÃ PERÆOD WÆD POQWI L@DINI DO WINIKNENNQ PISEMNOSTÆ TA CIWÆLÆZACÆÇs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpERW)QÆSNA ÆSTORÆQs)E; (NPERW)QÆSNAÆSTORÆQs)E; (NARHEOLOG)QÆQs)E; (NPISEMN)QÆSTXs)E; (NGROBNICQs; (NPALEOL)QÆTs)E; (NAWSTRALOP)QÆTEKs)E; (NP)QÆTEKANTROPs)E; (NNEANDERTALECXs; homo sapiens; (NMEZOL)QÆTs)E; (NNEOL)QÆTs)E