(NpROFES)QÆQ(B: (NFAHÆWECX BÆBLÆOTE^NOGO TA ÆNFORMACÆJNOGO SERWÆSU (B:s)E (NZB)QÆRNIKs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NbRIT(B. (NrADA W uKRA)QÇNÆ(B,s)E, 2000)
(NcQ PUBL)QÆKACÆQ Ã SKLADOWO(B, (N^ASTINO@ PROEKTU (B"æ(NNFORMACÆJNE SUSPÆLXSTWO(B", (NQKIJ ZDÆJSN@Ã bRITANSXKA rADA W uKRAÇNÆ(B. (NcEJ PROEKT SRQMOWANIJ NA PÆDTRIMKU ÆNTEGRACÆÇ uKRAÇNI W SWÆTOWE ÆNFORMACÆJNE SUSPÆLXSTWO(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nb)QÆBLÆOTEKOZNAWSTWOs)E; (NB)QÆBLÆOTE^NÆ PRACÆWNIKIs)E; (NELEKTRONNE SEREDOWI]Es; (NSUSP)QÆLXSTWO ZNANXs)E; )QÆ(NNTELEKTUALXNA EKONOMÆKAs)E; (NSPEC)QÆALXNÆ BÆBLÆOTEKIs)E; (N@RIDI^N)QÆ BÆBLÆOTEKIs)E; (NNAUKOWO(B-(NTEHN)QÆ^NÆ BÆBLÆOTEKIs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNE SUSPÆLXSTWOs)E