(Nf)QÆZI^NA PÆDGOTOWKA SPORTSMENA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpLATONOW(B, (NwOLODIMIR mIKOLAJOWI^(B,s; (NbULATOWA(B, (NmAR)QÆQ mIHAJLÆWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoL)QÆMPÆJSXKA LÆTERATURA(B,s)E, 1995)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQDA@TXSQ TEORETIKO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ OSNOWI FÆZI^NOÇ PÆDGOTOWKI SPORTSMENÆW(B,(NNAWEDENÆ METODI ROZWITKU FÆZI^NIH QKOSTEJ(B,(NA TAKOV METODI KONTROL@ ZA ROZWITKOM OKREMIH FÆZI^NIH QKOSTEJ(B.(NdLQ STUDENTÆW(B,(NWIKLADA^ÆW(B,(NTRENERÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsPORTs -- (Nf)QÆZI^NA KULXTURAs)E; (Nf)QÆZI^NA KULXTURAs)E -- (NsPORTSMENIs -- (Np)QÆDGOTOWKAs)E; (NSPEC)QÆALÆSTIs)E; (NMETODIs; (NPRILADIs; (NPODRAZNIKIs; (NROBOTAs