(NmIHAJLO gRU[EWSXKIJ(B, (NJOGO SPODWIVNIKI J OPONENTI (B/s - (NsTRELXSXKIJ(B, (NgENNAD)QÆJ(B,s)E; (NtRUBAJ^UK(B, (NaNATOL)QÆJs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N~ETWERTA HWILQ(B,s, 1996)
)Qæ(NSTORIKO(B-(NBÆOGRAFÆ^NIJ NARIS PRO VITTQ TA DÆQLXNÆSTX m(B. (Ns(B. (NgRU[EWSXKOGO(B, Æ(NSTORIKA(B, (NDERVAWNOGO J POLÆTI^NOGO DÆQ^A(B. (NkNIGA MÆSTITX STISLÆ WÆDOMOSTÆ PRO SORATNIKÆW TA OPONENTÆW PER[OGO PREZIDENTA uKRAÇNI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 187-190s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgRU[EWSXKIJ m(B. (Ns(B.s; (NwINNI^ENKO w(B. (Nk(B.s; (NgRU[EWSXKIJ o(B. (Ns(B.s; (NdN)QÆSTRQNSXKIJ s(B. (Ns(B.s)E; (NdORO[ENKO d(B. )Qæ.s)E; )Qã(NFREMOW s(B. (No(B.s)E; )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- )QÆ(NSTORI^NÆ PORTRETIs)E -- (NPERSONAL)QÆÇs)E; (NuKRA)QÇNSXKA nARODNA rESPUBLÆKAs)E; (NuKRAINSKAQ nARODNAQ rESPUBLIKAs; (NuKRA)QÇNSXKA cENTRALXNA rADAs)E; (NuKRAINSKAQ cENTRALXNAQ rADAs; (NNAC)QÆONALXNIJ WIZWOLXNIJ RUHs)E; (NNACIONALXNOE OSWOBODITELXNOE DWIVENIEs; (NUKRA)QÇNSXKE DERVAWOTWORENNQs)E; (NSOZDANIE UKRAINSKOGO GOSUDARSTWAs; (NUKRA)QÇNSXKÆ POLÆTI^NÆ DÆQ^Æs)E; (NUKRAINSKIE POLITI^ESKIE DEQTELIs