(NwLASN)QÆ ÆMENA L@DEJ (B:s)E (NSLOWNIK(B-(NDOW)QÆDNIK (B/s)E - (NsKRIPNIK(B, (NlARISA gRIGOR)QÆWNA(B,s)E; (NdZQTK)QÆWSXKA(B, (NnÆNA pANTELEJMONÆWNAs)E; (NrUSAN)QÆWSXKIJ(B, (Nw(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWA DUMKA(B,s, 1986)
(NpODA@TXSQ OF)QÆCÆJNÆ ÆMENA(B, (NUVIWANÆ W uKRAÇNÆ(B, (NTA ÇH WARÆANTI(B, (NWKL@^ENO WÆDOMOSTÆ PRO ÇH POHODVENNQ(B, (NPRAWILA PRAWOPISU UKRAÇNSXKIH Æ ROSÆJSXKIH PRÆZWI](B.s)E
(NdOD(B.: (NS(B. 301-308s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs; (NWLASN)QÆ ÆMENAs)E; (N^OLOW)QÆ^Æ ÆMENAs)E; (NV)QÆNO^Æ ÆMENAs)E; )QÆ(NMENA UKRAÇNSXKÆs)E; (NPRAWOPIS PR)QÆZWI]s)E; (NSLOWNIKI UKRA)QÇNSXKÆs)E