(NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKA Æ ADAPTIWNÆSTX OSOBISTOSTÆ (B:s)E (NZB)QÆRNIK (B/s)E - (NsL@SARENKO(B, (Nw)QÆKTOR(B,s)E; (NvURBENKO(B, (Nn)QÆNA(B,s)E ((NsUMI (B:s (NmR)QÆQ(B,s)E, 1994)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO PITANNQ SOCÆALXNOÇ PEDAGOGÆKI Æ ADAPTIWNOSTÆ OSOBISTOSTÆs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NSOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NADAPTIWN)QÆSTXs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NSAMOWIZNA^ENNQs