(NaLLA mIHAJL)QÆWNA bOGU[ (B- (NAKADEMÆK apn uKRAÇNI (B:s)E (NB)QÆBLÆOGRAFÆ^NIJ POKAV^IK (B/s)E - (NbOGU[(B, (Na(B. (Nm(B.,s; (NrOGOWA(B, (NpAWLA )QæWANÆWNA(B,s)E; (NaKADEM)QÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNIs)E; (NdERVAWNA NAUKOWO(B-(NPEDAGOG)QÆ^NA BÆBLÆOTEKA uKRAÇNI ÆMENÆ w(B. (No(B. (NsUHOMLINSXKOGOs)E ((NkI)QÇW(B,s)E, 2009)
(NdO POKAV^IKA WM)QÆ]ENO BÆBLÆOGRAFÆ@(B, (NQKA WISWÆTL@Ã VITTQ TA DÆQLXNÆSTX a(B. (Nm(B. (NbOGU[(B, (NAKADEMÆKA apn uKRAÇNI(B, (NDOKTORA PEDAGOGÆ^NIH NAUK(B, (NPROFESORA(B, (NZASNOWNIKA NOWOGO NAUKOWOGO NAPRQMU U WÆT^IZNQNÆJ PEDAGOGÆCÆ (B- (NDO[KÆLXNOÇ LÆNGWODIDAKTIKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NPEDAGOG)QÆKAs)E; (NOSW)QÆTAs)E; (NDO[K)QÆLXNA OSWÆTAs)E; (NDO[K)QÆLXNA LÆNGWODIDAKTIKAs)E; (NMOWLENN)QÃWIJ ROZWITOKs)E; (NDO[K)QÆLXNIKIs)E; (NZWUKOWA KULXTURA MOWLENNQs; (NNAW^ANNQ DWOH MOWs; (NMOWLENNQs; (NPOKAV^IKs