(NpSIHOLOGU PRO D)QÆTEJ Z OSOBLIWIMI POTREBAMI U ZAGALXNOOSWÆTNÆJ [KOLÆ (B/s)E - (NoBUH)QÆWSXKA(B, (NaNTONÆNA(B,s)E; )Qæ(NLLQ[ENKO(B, (Nt(B.s)E; (NvUK(B, (Nt(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (N{K)QÆLXNIJ SWÆT(B,s)E, 2012)
(Nu KNIVC)QÆ JDETXSQ PRO ÆNTEGRACÆ@ DÆTEJ Z OSOBLIWIMI POTREBAMI U ZAGALXNOOSWÆTNÆJ [KOLÆ TA ÇH PSIHOLOGÆ^NIJ SUPROWÆD(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nd)QÆTI Z OSOBLIWIMI POTREBAMIs)E; )QÆ(NNKL@ZIWNA OSWÆTAs)E; (ND)QÆTI ÆZ ZATRIMKO@ PSIHÆ^NOGO ROZWITKUs)E; (NROZUMOWO W)QÆDSTALÆs)E; (ND)QÆTI ÆZ CEREBRALXNIM PARALÆ^EMs)E; (NMOWLENN)QÃWÆ PORU[ENNQs)E; (NPORU[ENNQ ZORUs; (NPORU[ENNQ SLUHUs; (NDEF)QÆCIT UWAGIs)E; (NG)QÆPERAKTIWNÆ DÆTIs)E