(NsORO^INSXKIJ QRMAROK NA nEWSXKOMU PROSPEKT)QÆ(B. (NuKRAÇNSXKA RECEPCÆQ gOGOLQ (B/s)E - (NaGE)QÃWA(B, (Nw(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NfAKT(B,s, 2003)
(Nu KNIVC)QÆ PREDSTAWLENO DISKUSÆJNÆ POGLQDI NA TWOR^ÆSTX mIKOLI gOGOLQ(B, (NPRACÆ WIZNA^NIH PISXMENNIKÆW(B, (NLÆTERATUROZNAWCÆW(B, (NKRITIKÆW hh STOLÆTTQ(B, (N]O ROZGLQDALI KONFLÆKT (B"(NDWOH DU[(B" (NQK PROBLEMU PO[UKU NACÆONALXNOÇ ÆDENTI^NOSTÆ J WIBORU MÆV UKRAÇNSXKO@ MALOROSÆJSXKO@ TRADICÆÃ@s)E
(N~IVEWSXKIJ d(B. (NpRO (B"(N{INELX(B" (NgOGOLQ (B205-229; (NfILIPOWI^ p(B. (NuKRA)QÇNSXKA STIHÆQ W TWOR^OSTÆ gOGOLQ (B230-251; (NdERVAWIN w(B. (NfANTASTIKA U (B"(NsTRA[NÆJ POMSTÆ(B" (NgOGOLQ (B252-265; (NpETROW w(B. (NpETERBURZXKÆ POWÆSTÆ m(B. (NgOGOLQ (B266-320; (NpETROW w(B. (NfOLKLORNO(B-(NLÆTERATURNÆ DVERELA POWÆSTÆ m(B. (Nw(B. (NgOGOLQ (B"(NwÆJ(B" 321-336;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgOGOLX m(B. (Nw(B.s; (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- )Qæ(NSTORÆQ LÆTERATURIs)E; (NTEKSTI gOGOLQs; (NUKRA)QÇNSXKÆ MODERNÆSTIs)E