(NdZERKALO(B. (NdRAMATI^NA POEMA lES)QÆ uKRAÇNKI (B"(NoRGÆQ(B" Æ (NROMAN wOLODIMIRA wINNI^ENKA (B"(NhO^U(B!" /s)E - (NpAN^ENKO(B, (NwOLODIMIR )QãWGENOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NfAKT(B,s, 2002)
(Nw KNIZ)QÆ PODANO POEMU l(B. (NuKRAÇNKI (B"(NoRGÆQ(B" Æ (NROMAN w(B. (NwINNI^ENKA (B"(NhO^U(B!", (NNAPISANÆ(B, (NWÆDPOWÆDNO(B, 1913 Æ 1915 (NROKU(B. (NmÆV NIMI ÆSNUÃ QKIJSX WZAÃMOZW(B'(NQZOK(B. (NpRIZABUTIJ ROMAN (B"(NhO^U(B!" (NWOSTANNÃ DRUKUWAWSQ U (B1920-(NH ROKAH(B. (Nu CXOMU WIDANNÆ WÆN DRUKUÃTXSQ ZA PRIMÆRNIKOM Z OSOBISTOÇ BÆBLÆOTEKI w(B. (NwINNI^ENKA W M(B. (NmUVENÆ (B((NfRANCÆQ(B). (NnA CÆ TWORI NADANO KRITI^NIJ MATERÆAL(B.s)E
(NuKRA)QÇNKA lESQ oRGÆQ(B: (NdRAMATI^NA POEMA (B21-90; (NwINNI^ENKO w(B. (NhO^U(B!: (NrOMAN (B91-308;s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E; (NDRAMAs; (NROMANs; (NL)QÆTERATURAs)E