(NgENDERNA PEDAGOG)QÆKA (B=s)E Gender pedagogy - (NgAJDENKO(B, (Nw(B.,s; (NgAJDENKO(B, (Nw(B.(Na(B.,s; (NpREDBORSXKA(B, (Na(B.(Nw(B.,s ((NsUMI (B:s (NuN)QÆW(B. (NKNIGA(B,s)E, 2006)
(Nu HRESTOMAT)QÆÇ PODANO NAJSU^ASNÆ[IJ MATERÆAL Z ÀENDERNOÇ PEDAGOGÆKI WÆT^IZNQNIH Æ ZARUBÆVNIH AWTORÆW(B, (NPRACÆ QKIH UPER[E PEREKLADENÆ UKRAÇNSXKO@(B. (NhRESTOMATÆQ ROZRAHOWANA NA [IROKU AUDITORÆ@(B, (NQKA WIQWLQÃ ÆNTERES DO PROBLEM WZAÃMOWÆDNO[ENNGQ ÀENDERU TA STATÆ(B, (NTA OSWÆTI(B, (NSTEREOTIPÆW(B, (NSOCÆALÆZACÆÇ(B.s)E
(Nl(B-(NRA W K)QÆNCÆ ST(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoSW)QÆTNÆJ PROSTÆR Æ ÀENDERs)E; (NpSIHOLOG)QÆ^NA PEDAGOGÆKAs)E; )QÀ(NENDERNÆ DOSLÆDVENNQs)E; )QÀ(NENDERs)E; (NSTATEW)QÆ WÆDMÆNNOSTÆs)E; )QÀ(NENDERNA SOCÆALÆZACÆQs)E; )QÀ(NENDERNÆ STEREOTIPIs)E; (NFEM)QÆNNÆSTX U KULXTURÆs)E; )QÀ(NENDERNA PEDAGOGÆKAs)E; (NDISKRIM)QÆNACÆQ VÆNOKs)E