(NuROKI MATEMATIKI W (B1 (NKLAS)QÆ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK DLQ W^ITELQ (B/s)E - (NbOGDANOWI^(B, (NmIHAJLO wASILXOWI^(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 2002)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX ORÆÃNTOWNÆ ROZROBKI UROKÆW MATEMATIKI DLQ (B2 (NKLASUs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmATEMATIKAs -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- 1 (NKLASs; (NDODAWANNQs; (NW)QÆDNÆMANNQs)E; (NDUVKIs; (NDWOCIFROW)QÆ ^ISLAs)E; (NARIFMETI^N)QÆ DÆÇs)E; (NZADA^)QÆs)E