(NtWORI W (B2 (NT(B. /s (Nt(B. 2,s (NoPOW)QÆDANNQ(B; (Nu [AHTARÆWpRIGODI MOLODOGO LICARQ (B: (NROMAN Z KOZACXKIH ^ASÆW (B/ (NsPIRIDON ~ERKASENKOs)E - (N~ERKASENKO(B, (NsPIRIDON fEODOS)QÆJOWI^s)E; (N~ERKASENKO s(B. (Nf(B.s; (N~ERKASENKO(B, (NsPIRIDON fEODOS)QÆJOWI^s)E; (NmI[ANI^(B, (NoLEKSA(B,s; (N{TRAMILO(B, (No(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NdN)QÆPRO(B,s)E, 1991)
(NdO DRUGOGO TOMU UW)QÆJ[LI OPOWÆDANNQ(B, (NHUDOVNQ ROZPOWÆDX (B"(Nu [AHTARÆW(B" (NTA ÆSTORI^NIJ ROMAN PRO zAPOROZXKU sÆ^ (B"(NpRIGODI MOLODOGO LICARQ(B".s)E
(NpRIM(B.: (NS(B. 665-670s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E