(NmETODOLOG)QÆQ WIKLADANNQ DISCIPLÆN GUMANÆTANOGO CIKLU(B: Ã(NWROPEJSXKÆ ORÆÃNTIRI DLQ SU^ASNOÇ WI]OÇ [KOLI (B/s)E - (NlUKA[ENKO(B, (Na(B.s (NKANDIDAT )QÆSTORI^NIH NAUK(B; (NDOCENT(B; (NkIÇWSXKIJ MÆVNARODNIJ UNÆWERSITET(B,s)E (2016)
(NrOZKRIWA)QÃTXSQ SUTNÆSTX ÆNTERAKTIWNIH METODIK(B, Ç(NH ROLX U SU^ASNÆJ [KOLÆ(B. (NwIZNA^ENO NAJEFEKTIWNÆ[Æ METODIKI PÆDGOTOWKI WISOKOKLASNIH FAHÆWCÆW(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B. 5 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmETODIKA WIKLADANNQs; )Qæ(NNTERAKTIWNÆ METODI NAW^ANNQs)E; )QÆ(NNTERAKTIWNÆ METODIs)E; (NMOZKOWIJ [TURMs; )QÆ(NMÆTACÆJNA GRAs)E