(NpREWENTIWNA PARADIGMA U DISKURS)QÆ AKSÆOLOGÆ^NIH SOCÆALXNIH KOMUNÆKACÆJ W OSWÆTÆ (B/s)E - (NpILIPENKO(B, (No(B.s (NKANDIDAT PEDAGOG)QÆ^NIH NAUK(B; (NDOCENT(B; æ(NNSTITUT VURNALÆSTIKI kIÇWSXKOGO MÆVNARODNOGO UNÆWERSITETU(B,s)E (2016)
(NrOZGLQNUTO PROBLEMU MODERN)QÆZACÆÇ PREWENTIWNOGO PÆDHODU QK UMOWI WÆDPOWÆDNOSTÆ OSWÆTI ZAWDANNQM POZITIWNOÇ SOCÆALÆZACÆÇ(B. (NwIZNA^ENA AKSÆOLOGÆ^NA POHÆDNA MODERNÆZACÆÇ RÆWNÆW PREWENCÆÇ RÆWNÆW PREWENCÆÇ U SFERÆ WI]OÇ OSWÆTI QK KONTEKSTU DISKURSU SOCÆALXNIH KOMUNÆKACÆJ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B. (NW KÆNCÆ ST(B. 20 (NNAZW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA PSIHOLOGÆQs)E; (NSOC)QÆALXNÆ KOMUNÆKACÆÇs)E; (NOSOBIST)QÆSTXs)E; (NC)QÆLXWA GRUPAs)E; (NAKS)QÆOLOGÆQs)E