(NmETODIKA WIKLADANNQ EKONOM)QÆ^NIH DISCIPLÆN U WI]ÆJ [KOLÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NtERENTX)QÃWA(B, (Nn(B. (No(B.,s)E; (NkUZXMENKO(B, (Nw(B. (Nw(B.s ((NhERSON (B:s (Nr)Qæpo(B,s)E, 2010)
(Nu POS)QÆBNIKU ROZKRITO PITANNQ PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI WIKLADA^A WI]OÇ [KOLI(B, (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOWOGO ZABEZPE^ENNQ ORGANÆZACÆÇ NAW^ALXNOGO PROCESU U WI]ÆJ [KOLÆTA WIKLADANNQ EKONOMÆ^NIH DISCIPLÆN(B, (NPÆDGOTOWKA TA PROWEDENNQ NAW^ALXNIH ZANQTX(B...s)E
(NWIKLADA^ kI)QÇW(B. (NUN(B-(NTU ÆM(B. (Nb(B. (NgRÆN^ENKAs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NeKONOM)QÆKAs)E; (NDIDAKTIKAs; (NNAW^ALXNIJ PROCESs; (NMETODI NAW^ANNQs