(NdOSW)QÆD WI]OÇ OSWÆTI sPOLU^ENIH {TATÆW aMERIKI (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E (NkN(B. 1,s (NgUMAN)QÆTARNA TA PÆDPRIÃMNICXKA PÆDGOTOWKA AMERIKANCÆW (B/s)E - (NrOMANOWSXKA(B, (No(B. (No(B.,s ((Nb(B.(NM(B.,s, 2009)
(Nu POS)QÆBNIKU JDETXSQ PRO STANOWLENNQ TA ROZWITOK WI]OÇ OSWÆTI U s{a (B((Nhh(B-(Nhhæ ST(B.), ÇÇ (NWZAÃMODÆ@ ZÆ WSÆMA RÆWNQMI J FORMAMI OSWÆTQNSXKOÇ GALUZÆ(B, (NPÆDGOTOWKU L@DINI DO AKTIWNOGO VITTQ Æ GARMONÆJNOGO(B, (NWSEBÆ^NOGO SPÆWÆSNUWANNQ U SUSPÆLXSTWÆ(B. (NaNALÆZUÃTXSQ ORGANÆZACÆQ Æ STRUKTURA NAW^ALXNOGO PROCESU W AMERIKANSXKIH wnz(B, (NPRINCIPI ÇH DÆQLXNOSTÆ(B, (NUMOWI Æ ZMÆST NAW^ANNQ(B. (NdOSLÆDVUÃTXSQ PÆDPRIÃMNICXKIJ HARAKTER SISTEMI WI]OÇ OSWÆTI s{a(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI]A OSW)QÆTAs)E -- (Ns{as; (NOSW)QÆTAs)E; (NWI]A OSW)QÆTAs)E; (Ns{as; (NsPOLU^EN)QÆ {TATI aMERIKIs)E; 20 (NST(B.s; 21 (NST(B.s; (NORGAN)QÆZACÆQs)E; (NSTRUKTURAs; )QÆ(NSTORÆQs)E; (NSTATISTIKAs; (NALXTERNATIWNA SEREDNQ OSW)QÆTAs)E; (NKONTROLXs; (NF)QÆNANSUWANNQs)E; (NWI])QÆ NAW^ALXNÆ ZAKLADIs)E; (Nwnzs; (NUMOWI NAW^ANNQs; (NZM)QÆST NAW^ANNQs)E; (NROLXs; (NGUMAN)QÆZACÆQs)E; (NGUMAN)QÆTARIZACÆQs)E; (NPRINCIPI D)QÆQLXNOSTÆs)E; (NDEMOKRATI^N)QÆ PRINCIPIs)E; (NQK)QÆSTX PÆDGOTOWKIs)E; (NNEDERVAWNIJ SEKTORs; (NRINOK OSW)QÆTNÆH POSLUGs)E; (NUN)QÆWERSITETIs)E; (NKOLEDV)QÆs)E; )QÆ(NNOZEMNÆ STUDENTIs)E; (NNAW^ANNQs; (NR)QÆWENX OSWÆTIs)E; (NDOROSL)QÆs)E; (NNEPRACEZDATN)QÆ AMERIKANCÆs)E; (NPROBLEMIs; (NMOWLENN)QÃWA KOMPETENTNÆSTXs)E; (NFORMUWANNQs; (NANGL)QÆJSXKA MOWAs)E; (NPISXMOW)QÆ ROBOTIs)E; (NSTRUKTURAs; (NC)QÆLÆs)E; (NTWOR^)QÆ PISXMOWÆ ROBOTIs)E; (NMOWLENN)QÃWA KOMUNÆKACÆQs)E; (NMOWLENN)QÃWE SPÆLKUWANNQs)E; (ND)QÆLOWA KOMUNÆKACÆQs)E; (ND)QÆLOWE SPÆLKUWANNQs)E; (NPROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKAs)E; (NP)QÆDPRIÃMCÆs)E; (NB)QÆZNES(B-(NOSÆTAs)E; (NTIPIs; (NP)QÆDPRIÃMNICXKA OSWÆTAs)E; (NMOLOD[)QÆ SPECÆALÆSTIs)E; (NBAKALAWRIs; (NMAG)QÆSTRIs)E; (NAMERIKANSXK)QÆ wnzs)E; (N[TATIs; (NADM)QÆNÆSTRATIWNÆ OKRUGIs)E; (NM)QÆSTAs)E