(NdEKORATIWNE MAL@WANNQ TA APL)QÆKACÆQ W DITQ^OMU SADKU (B:s)E (NPOS)QÆBNIK (B/s)E - (NsKIDANOWA(B, (Nl(B. (Nq(B.,s; (Ns)QÆR^ENKO(B, (Nl@DMILA æWANÆWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NrADQNSXKA [KOLA(B,s, 1976)
(Nw KNIZ)QÆ ROZGLQDA@TXSQ WIDI ROBOTI Z DÆTXMI RÆZNIH WÆKOWIH GRUP Z METODIKO@ NAW^ANNQ ÇH DEKORATIWNOMU MAL@WANN@ J APLÆKACÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNE WIHOWANNQs)E -- (NdEKORATIWNE MAL@WANNQs -- (NaPL)QÆKACÆQs)E; (NDO[K)QÆLXNIKIs)E; (NW)QÆKOWÆ GRUPIs)E; (NESTETI^NE WIHOWANNQs; (NOBRAZOTWOR^E MISTECTWOs; (NDEKORATIWNE MAL@WANNQs; (NAPL)QÆKACÆQs)E; (NORGAN)QÆZACÆQ ZANQTXs)E; (NKONSPEKTI ZANQTXs