(NnARODN)QÆ POWÆR(B'(NQ (B/s)E - (NdMITRENKO(B, (NmIKOLA kOSTXOWI^(B,s; (NnABOKA(B, (No(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NnARODOZNAWSTWO(B,s, 1997)
(NkNIGA WISW)QÆTL@Ã MALOWÆDOMÆ STORÆNKI MÆFOLOGÆ^NOGO SWÆTOGLQDU(B, (NSONCEPOKLONNICXKÆ TA HRISTIQNSXKÆ UQWLENNQ NA[IH PREDKÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NfOLXKLORs -- (NeTNOGRAF)QÆQs)E -- (NpOW)QÆR(B'(NQs)E