(NdETI S NEDOSTATKAMI RAZWITIQ (B:s - (NmIHA\LIS(B, (Nk\ROL(B,s; (NkOLESOW(B, (Nd(B. (Nw(B.,s ((NmOSKWA (B:s (NpEDAGOGIKA(B,s, 1998)
(NkNIGA )QÃ DOMA[NXO@ ENCIKLOPEDÆÃ@ PO DOGLQDU ZA DÆTXMI WÆD NARODVENNQ DO (B7 (NROKÆW Z FÆZI^NIMI Æ ROZUMOWIMI WÆDHILENNQMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (ND)QÆTIs)E; (NDITQ^)QÆ HWOROBIs)E; (NZDOROW(B'(NQ DITINIs; (NSON DITINIs; (NROZWITOK DITINIs; (NALERG)QÆQs)E; (NSINDROM DAUNAs; (ND)QÆABETs)E; (NGEMOF)QÆLÆQs)E