(NwAVKOWIHOWUWAN)QÆSTX(B: (NSUTNÆSTX(B, (NPRI^INI(B, (NREABÆLÆTACÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ SOCÆALXNIH PEDAGOGÆW TA PRAKTI^NIH PSIHOLOGÆW OSWÆTNÆH ZAKLADÆW (B/s)E - (NpOLQKOWA(B, (No(B. (Nm(B.s; (NaNOH)QÆN(B, ã. (Nw(B.s)E; (NmIHAJLI^ENKO(B, (No(B. (Nw(B.,s; (NpOL)QÆ]UK(B, (N`(B. (Nj(B.,s)E ((NsUMI (B:s (NuN)QÆWERSITETSXKA KNIGA(B,s)E, 2009)
(Nu POS)QÆBNIKU PROPONU@TXSQ TEORETI^NÆ ZASADI TA OKREMÆ TEHNOLOGÆÇ ROBOTI SOCÆALXNOGO PEDAGOGA OSWÆTNXOGO ZAKLADU Z WAVKOWIHOWUWANIMI U^NQMI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NsOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NSOC)QÆALXNA PEDAGOGÆKAs)E; (NSOC)QÆALXNIJ PEDAGOGs)E; (NWAVKOWIHOWUWAN)QÆs)E