(NwI]A OSW)QÆTA W uKRAÇNÆ(B: (NNORMATIWNO(B-(NPRAWOWE REGUL@WANNQ(B,s)E (Nt(B. 2. /s - (NsTEPKO(B, (Nm(B. (Nf(B.,s; (NgORBUNOWA(B, (Nl(B. (Nm(B.,s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO @STICÆÇ uKRAÇNIs)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nforum(B,s, 2008)
(NzB)QÆRNIK ^INNIH NORMATIWNO(B-(NPRAWOWIH AKTÆW WI]IH ORGANÆW WLADI uKRAÇNI U SFERÆ OSWÆTIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwI]A OSW)QÆTAs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NwI]A OSW)QÆTAs)E; (NOSW)QÆTQNSXKA DÆQLXNÆSTXs)E; (NbOLONSXKIJ PROCESs; (NDERVAWNIJ STANDARTs; (NL)QÆCENZUWANNQs)E; (NAKREDITAC)QÆQs)E; (Nznos; (NB)QÆBLÆOTEKIs)E; (NPRACEWLA[TUWANNQs; (NOPLATA PRAC)QÆs)E; (NKADROWE ZABEZPE^ENNQs; (NW)QÆDPUSTKAs)E; (NSTIPEND)QÆQs)E; (NOHORONA PRAC)QÆs)E