(NiSTORIQ KRESTOWYH POHODOW W DOKUMENTAH I MATERIALAH (B:s (NU^EB(B. (NPOSOBIE (B/s - (NzABOROW(B, (NmIHAIL aBRAMOWI^(B,s ((NmOSKWA (B:s (NwYS[AQ [KOLA(B,s, 1977)
(NkNIGA SODERVIT WAVNEJ[IE MATERIALY PO ISTORII KRESTOWYH POHODOW (B- (NOTRYWKI IZ HRONIK(B, (NMEMUARY(B, (NRAZLI^NOGO RODA ZAPISOK(B, (NPISEM(B.s
(NbIBLIOGR(B. (NW PODSTRO^NOM PRIME^(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NsEREDN)QÆ WÆKIs)E -- 11 - 13 (NST(B.s; )QÆ(NSTORI^Æ DVERELAs)E; (NLATINSXK)QÆ HRONÆKIs)E; (NPAM(B'(NQTKI DAWNXORUSXKO)QÇ LÆTERATURIs)E; )QÆ(NSTORI^NÆ PAM(B'(NQTKIs)E; (NSEREDNXOW)QÆ^NA ÆSTORQs)E; (NFEODALXNE SUSP)QÆLXSTWOs)E; (NPER[IJ HRESTOWIJ POH)QÆDs)E; (NlATINO(B-)QæÃ(NRUSALIMSXKE KOROLÆWSTWOs)E; (N^ETWERTIJ HRESTOWIJ POH)QÆDs)E; (NHRESTONOSC)QÆs)E; (NPAM(B'(NQTNIKI DAWNXOROS)QÆJSXKOÇ LÆTERATURIs)E