(NlEPKA W DETSKOM SADU (B:s (NKNIGA DLQ WOSPITATELQ DETSKOGO SADA (B/s - (NhALEZOWA(B, (NnATALXQ bORISOWNA(B,s; (NkURO^KINA(B, (NnADEVDA aLEKSANDROWNAs; (NpANT@HINA(B, (NgALINA wALENTINOWNAs ((NmOSKWA (B:s (NpROSWE]ENIE(B,s, 1986)
(NmETODIKA OBU^ENIQ DO[KOLXNIKOW LEPKE(B. (NrASSMOTRENY OSNOWNYE WIDY HUDOVESTWENNOJ LEPKI(B: (NPREDMETNAQ(B, (NS@VETNAQ I DEKORATIWNAQ(B.s
(NlIT(B.: (NS(B. 143s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NdO[K)QÆLXNE WIHOWANNQs)E -- (NzOBRAVUWALXNA D)QÆQLXNÆSTXs)E -- (Nl)QÆPKAs)E -- (NkONSPEKTI ZANQTXs; (NDO[K)QÆLXNQTAs)E; (NW)QÆKOWÆ GRUPIs)E; (NROZWITOK TWOR^OST)QÆs)E; (NOSNOWI L)QÆPKIs)E; (NKONSPEKTI ZANQTXs