(NoPOW)QÆDANNQ Z ÆSTORÆÇ kIÃWA (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ (B5 (NKLASU ZAGALXNOOSWÆTNXOÇ [KOLI (B/s)E - (NsL@SARENKO(B, (Nw)QÆKTOR gRIGOROWI^(B,s)E; (NlEW)QÆTAS(B, (NfELÆKS lXWOWI^s)E; (NsP)QÆWAKOWSXKIJ(B, (Nw(B.,s)E; (NwERES@K(B, (Nw(B.,s; (NgOLOWNE UPRAWL)QÆNNQ OSWÆTI kIÇWSXKOÇ MÆSXKOÇ DERVAWNOÇ ADMÆNÆSTRACÆÇs)E; (NkI)QÇWSXKIJ MÆVREGÆONALXNIJ ÆNSTITUT UDOSKONALENNQ W^ITELÆW ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NgRAND(B,s, 1998)
(Nw P)QÆDRU^NIKU ROZPOWÆDAÃTXSQ PRO MINULE TA SXOGODENNQ MÆSTA kIÃWA(B. (NdOBÆR FAKTÆW(B, (NPODÆJ(B, (NPERSONALÆJ(B, (NDAÃ ZMOGU U^NQM ZDÆJSNITI ZAHOPL@@^Æ PODOROVÆ RÆDNIM MÆSTOM(B, (NGRUNTOWNÆ[E OZNAJOMITISQ Z JOGO ÆSTORÆÃ@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NkI)QÇWs)E