)Qæ(NSTORÆQ sEREDNXOWÆ^NOGO sHODU (B:s)E (NTEMATI^NA HRESTOMAT)QÆQ (B: (NNAW^(B. (NPOSÆB(B. (NDLQ STUD(B. (NWI](B. (NNAW^(B. (NZAKL(B. /s)E - (NrUBELX(B, (NwADIM aNATOL)QÆJOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NlIB)QÆDX(B,s)E, 2000)
(NkNIGP )QÃ PER[O@ U WÆT^IZNQNÆJ ÆSTORÆOGRAFÆÇ TEMATI^NO@ ZBÆRKO@ PER[ODVERELXNIH MATERÆALÆW Z ÆSTORÆÇ NARODÆW Æ CIWÆLÆZACÆJ SEREDNXOWÆ^NOGO sHODU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQs)E -- (NsEREDN)QÆ WÆKIs)E; (NSELQNSXKA W)QÆJNAs)E; (NDIKTATURW tAJRAs; (NMAZDAK)QÆZMs)E; (NSASAN)QÆDSXKIJ æRANs)E; (NNARODN)QÆ RUHIs)E; (NbAGDADSXKIJ HAL)QÆFATs)E