(NwSTUP DO SPEC)QÆALXNOSTÆ (B"(NvURNALÆSTIKA(B" :s)E (NNAW^(B. (NPOS)QÆB(B. /s)E - (NwLADIMIROW(B, (NwOLODIMIR mIHAJLOWI^(B,s; (Nm)QÆVREGÆONALXNA AKADEMÆQ UPRAWLÆNNQ PERSONALOMs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nmaup(B,s, 2007)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK POKLIKANIJ DATI STUDENTAM(B-(NPER[OKURSNIKAM PO^ATKOWÆ ZNANNQ Z PROFESÆÇ (B"(NvURNALÆSTIKA(B".s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B.163-164s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NvURNAL)QÆSTIKAs)E; (NwSTUP DO SPEC)QÆALXNOSTÆs)E; (NSOC)QÆALXNIJ KONTROLXs)E; (NKOREKC)QÆQs)E; (NPROPAGANDAs