(NiSTORIQ kIEWA (B:s (NW (B3 (NT(B., 4 (NKN(B. /s (Nt(B. 3,s (NkIEW SOCIALISTI^ESKIJ(B. (NkN(B.1 / (NREDAKTOR n(B. (Ni(B. (NsUPRUNENKO (B; (NHUDOVNIK w(B. (Nm(B. (NfLAKSs - (NsUPRUNENKO(B, (Nn(B. (Ni(B.,s; (NfLAKS(B, (Nw(B. (Nm(B.,s; (NkONDUFOR(B, (N`(B. (N`(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWA DUMKA(B,s, 1985)
(NkNIGA OHOPL@)QÃ PERÆOD ÆSTORÆÇ kIÃWA WÆD wELIKOÇ vOWTNEWOÇ SOCÆALÆSTI^NOÇ REWOL@CÆÇ DO KÆNCQ (B50-(NH ROKÆW(B. (Nu TOMÆ WSEBÆ^NO POKAZANÆ GEROÇ^NA OBORONA kIÃWA Æ NASTUPALXNA OPERACÆQ RADQNSXKIH WÆJSXK PO ZWÆLXNENN@ MÆSTA W PERÆOD wELIKOÇ wÆT^IZNQNOÇ WÆJNI(B, (NTRUDOWIJ PODWIG KIQN U WÆDRODVENNÆ kIÃWA TA PODALX[IJ ROZWITOK EKONOMÆKI Æ KULXTURI STOLICÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORÆQ uKRAÇNIs)E -- (NkI)QÇWs)E